Online basiscursus tafelofficial

Op 27 oktober vanaf 20u30 gaat er voor het eerst online, een basiscursus door voor Tafelofficial (TO), ingericht door de VHV.

Het zou nuttig zijn mochten de ouders gebruik willen maken van deze unieke kans én hierdoor tevens het werk een deel helpen verlichten voor bepaalde mensen binnen onze club.

Tevens mag je verder rekenen op de nodige steun van onze HKW-TO’s om daarna de theorie aan de praktijk te toetsen.

Deze cursus is eveneens van waarde als ‘opfrissing’ voor onze huidige vaste TO’s.
Daarom aarzel niet en neem contact op voor verdere info, dan sturen wij de desbetreffende link door.

Het Bestuur

Helpende handen gevraagd

Wij zijn als club steeds op zoek naar vrijwilligers. Onder het motto ‘vele handen maken het werk licht’ zoeken we ouders, groot- ouders, familieleden, vrienden, oud spelers, buren, sympathisanten en iedereen die de club en zijn leden een warm hart toedragen. Om onze club financieel draaiende te houden hebben we meer nodig dan de lidgelden en sponsoring. Hiervoor doen we een beroep op vrijwilligers om via events er voor te zorgen dat we financieel rondkomen én het lidgeld betaalbaar blijft.  
We zijn tevens op zoek naar, tafelverantwoordelijken, losse helpers voor events enzovoort. Zelfs een kwartiertje van uw tijd kan voor ons een grote hulp zijn.
Ben je zelf bereid of ken je iemand om een handje te helpen, neem dan snel contact op met één van onderstaande bestuursleden. 
Daarom deze warme oproep: stel je a.u.b. kandidaat en maak deel uit van onze gemotiveerde groep vrijwilligers.
Al de leden, jong en oud zullen je dankbaar zijn!!

Voorzitter André Smet                    andré@hkwaasmunster.be           0477   878760
Promotieverantw. Paul Dauwe     paul@hkwaasmunster.be              0477   606279
Jeugdverantw. Eddy De Vlieger   eddy@hkwaasmunster.be            0472   363697
Penningmeester Maarten Hofmanmaarten@hkwaasmunster.be     0485  668307

HKW-Voorbereiding seizoen 2021-2022 ging van start met trainers infomoment.

Om ‘bij te blijven’ én het seizoen 2021-2022 voor te bereiden, was een infosessie dan ook op zijn plaats, zeker naar de trainers toe. Een 8-tal gegadigden volgden dan ook met interesse het item taping, waarbij het accent werd gelegd op handbalspecifieke taping. Konnie werd dan ook gewillig ‘geslachtofferd’ om de theorie in praktijk te brengen.

Ook de nieuwe richtlijn jeugdopleiding, voorgesteld door de Vlaamse Handbalvereniging, werd door Eddy toegelicht en voorzien van de nodige pro’s en contra’s.

In een laatste sessie werd uitgekeken naar de toekomst van zowel senioren als jeugdspelers. Ondanks tal van onbekenden, zien wij toch hoopvol de start van het nieuwe seizoen tegemoet.

Week van de club-API

Van 17 mei t.e.m. 23 mei vindt in ons handbalmidden de “Week van de club-API” plaats.

Een club-API is een laagdrempelig aanspreekpunt, een vertrouwenspersoon binnen de club waarbij iedereen (spelers, ouders, trainers, medewerkers of andere betrokkenen) terecht kan met een vraag, vermoeden of klacht rond grensoverschrijdend gedrag of lichamelijke en seksuele integriteit. Dit kan gaan over seksueel grensoverschrijdend gedrag, pesterijen, fysiek of psychisch geweld, discriminatie…. Een API draagt er mee zorg voor dat het beleid voldoende aandacht geeft aan preventie van en omgaan met grensoverschrijdend gedrag.

Onze HKW API is Ann De Laet.

Hoe je in contact kan komen met Ann lees je op onze HKW API pagina

HKW doet mee met de Carrfour actie:

Hoe werkt het:

  1. Spaar de steuncodes bij Carrefour.
    Van 5/5 tot 12/7/2021 ontvangt u een steuncode bij elke aankoop van €20* aan deelnemende producten
  2. Doneer steuncodes aan je favoriete sportclub.
    Scan de QR-code of voer de code (aangegeven onder de QR-code) op de website in vóór 16/8/2021 en kies “Handbalclub Waasland Waasmunster” als sportclub.
  3. Met uw steuncodes kan de club sportmateriaal, elektronica, voeding en zelfs exclusieve Rode Duivels-ervaringen bestellen.

HKW neemt deel aan de MiniRoparun:

Op zondag 23 mei organiseert Zele, Hamme, Waasmunster en Berlare – als de coronamaatregelen het toelaten – Miniroparun, een estafetteloop over twee of vier ronden van 50 km door Zele, Hamme, Waasmunster, Lokeren, Berlare en Dendermonde.

Dit is ons team dat zal deelnemen aan deze “Mini Roparun”.

Meer info op de website van de Miniroparun